Boysproof scout

Wat doet een boysproof scout?

Aanmelden voor de 2de oprichtingsmiddag. 
(Datum volgt spoedig)

Aanmelden als Scout.

Het onderwijs voor jongens kan attractiever. Meer bewegen, meer competitie en boeiende onderwerpen waarbinnen jongens zelf kunnen ontdekken en leren. Maar ook is het van belang dat jongens weer zelf verantwoordelijk worden voor hun gedrag.

Als Boysproof-scout ben jij de kartrekker binnen school. Je kijkt wat er al is stimuleert de school om dit uit te bouwen. Je motiveert andere leerkrachten om vakken aan te passen aan jongensgedrag. Het is de bedoeling dat je als scout met zo weinig mogelijk inzet zo breed mogelijk resultaat boekt. Want in het onderwijs wordt al veel van ons gevraagd.

Aanmelden:
Spreekt het idee je aan? Meld je dan nu aan voor de gratis 2de oprichtingsmiddag op The Ranch in Kootwijkerbroek.Wil je graag scout worden maar kan je niet op deze middag komen? Ook dan kan je je hiernaast aanmelden.

Samen ontwikkelen we een plan van aanpak die past bij jou en je school.

Deze website wil een ontmoetingsplek zijn. Een plek waar je idee├źn kunt halen en brengen.

Help mee, maak jou school boysproof!

Eerste bijeenkomst brainstorm sessie

Op 18 mei zijn de eerste scouts op The Ranch geweest. We hebben nagedacht over de inhoud van dit platform. Daarin was een tweedeling te zien. Een groep wilde vooral zelf leren rondom lesgeven aan jongens. Een andere groep wilde vooral de hun school helpen met meer bewust omgaan met jongens.

Verder is er gesproken over de vergaderstructuur en informatie uitwisseling. De grote meerderheid wil deelnemen aan dit platform

Cursus

Wil je liever met het hele team gericht een cursus? Dat kan: Outback Explorers heeft het programma Boysproof Onderwijs ontwikkeld, waarbij lessen meer worden afgestemd op de behoefte van jongens.
Kijk hier voor meer informatie.

Voorbeeld voor een topografieles

Laat jongens bewegen tijdens de les.